MicroStrategy Giant hankki 250 000 000 dollaria Bitcoin-arvoa turvalliseksi pääaineeksi

Kuten Businesswire on ilmoittanut , suuri julkisesti noteerattu yritys MicroStrategy on hankkinut 21 454 BTC: tä valitsemalla sen ensisijaiseksi varansa.

Bitcoinin hankkiminen 250 miljoonan dollarin edestä osana pääoman allokointistrategiaa

MicroStrategy on suurin julkisen kaupankäynnin yritys, joka toimii liike-elämän älykkyyden alalla. Se on ilmoittanut ostaneensa tänään 21 454 BTC: tä, ja sen kokonaishinta on 250 miljoonaa dollaria, johon sisältyy kaikki palkkiot.

Yhtiö valitsi Bitcoinin päärahoitusvarannoksi sen jälkeen kun se oli jakanut vuoden 2020 toisen neljänneksen taloudelliset tulokset heinäkuun lopulla.

Sijoittamalla tämän suuren määrän Bitcoiniin, MicroStrategy tunnusti julkisesti BTC: n tarkoituksenmukaiseksi sijoitusvälineeksi, joka voi olla käteistä parempi. Lisäksi yhtiö valitsi toimitusjohtaja Michael J. Saylorin mukaan BTC: n suurimmaksi osuudeksi kassavarantoistrategiassa.

Toimitusjohtaja lisäsi, että niin suuren määrän varojen käyttäminen Bitcoin Trader on nyt osa yhtiön uutta strategiaa pääoman kohdistamiseksi, jotta osakkeenomistajille tarjotaan pitkäaikaista arvoa.

Lisäksi yrityksen piti sijoittaa jopa 250 miljoonaa dollaria yhteen tai useampaan vaihtoehtoiseen omaisuuteen aiemmin hyväksytyn strategiansa mukaisesti

Saylor kertoi myös, että yritystä ajoi tähän päätökseen osittain Yhdysvaltojen hallituksen toteuttamat nykyiset elvytystoimenpiteet, samoin kuin vallitseva poliittinen ja taloudellinen epävarmuus sekä hyperinflaatio, joka todennäköisesti seuraa nykyistä kriisiä.

liittyvä

Mike Novogratzin Galaxy Digital, Binance Labs johtaa 2,8 miljoonan dollarin rahoituskierrosta, jonka suurimmat sijoittajat tekivät 1 tuuman projektiin
„Bitcoin on parempi omaisuusluokka niille, jotka etsivät pitkäaikaista arvovarastoa“
Yhtiön toimitusjohtaja sanoi, että ennen tätä suurta sijoitusta sen analyytikot tekivät perusteellisen tutkimuksen Bitcoinista. He päättelivät, että BTC pystyi toimimaan hyvänä inflaation suojauksena. He uskovat, että sillä on kyky saada sijoitustuottoja korkeampia kuin muut varat voivat tarjota.

MicroStrategyn houkuttelemiin ominaisuuksiin kuuluivat BTC: n maailmanlaajuinen hyväksyntä, suuri tekninen hyödyllisyys ja tuotemerkin tunnettuus.

Yhtiön toimitusjohtaja uskoo Bitcoinin olevan digitaalinen kulta, koska se on kovempi ja vahvempi kuin fiat-valuutat ja se voidaan kytkeä paljon nopeammin. Saylorin mukaan Bitcoin on älykkäämpi rahatyyppi kuin mikään aikaisempi.