Långsiktig prisanalys av Bitcoin Cash: 14 november

Ansvarsfriskrivning: Resultaten i följande artikel är författarens enda uppfattning och bör inte betraktas som investeringsråd

Priset på Bitcoin Era Cash har stigit sedan början av september, med sina diagram som lyfter fram den starka hausseartade fart på sin marknad.

Dock kan kryptovalutans lycka komma till ett slut när november utvecklas, för det mesta har BCH: s prisåtgärd denna månad varit ganska i sidled. Men med myntet som troligtvis kommer att bryta ut ur prisbildningen, är det troligt att en priskorrigering för marknadens sjätte största kryptovaluta?

Vid tidpunkten för handeln handlades Bitcoin Cash till $ 260, med krypto som hade en marknadsvärde på $ 4,8 miljarder och en 24-timmars handelsvolym på $ 2,3 miljarder. Under den senaste veckan hade myntet deprecierats med över 4 procent.

Bitcoin Cash 1-dagars diagram

Enligt det dagliga diagrammet för Bitcoin Cash har BCH: s pris begränsats mellan supporten till $ 220 och motståndet på $ 270 under de senaste månaderna. Efter att ha bildat en stigande kanalbildning, om en breakout inträffar under den kommande veckan, kommer det sannolikt att tvinga fram en priskorrigering för BCH. I ett sådant scenario, om presstidsstödet misslyckas, kan BCHs pris gå mot nästa support till $ 240.

Tidigare i veckan mötte krypton starkt motstånd på prisnivån på $ 272. Med hänsyn till det faktum att RSI långsamt går in i den översålda zonen, kanske det inte finns tillräckligt hausseartad fart för att ge ytterligare ett försök att bryta mot denna viktiga motståndspunkt för BCH.

Resonemang

Denna möjlighet stöds av BCH: s tekniska indikatorer eftersom den hausseartade känslan för myntet tycktes avta. MACD-indikatorn för myntet genomgick en baisseartad crossover med sin Signallinje som passerade MACD-linjen. Detta är normalt ett baisseartat tecken och signalerar stor sannolikhet för ett kommande prisfall. RSI upprepade en liknande uppfattning eftersom den pekade mot den översålda zonen.

Viktiga nivåer

  • Motstånd: $ 272,2
  • Support: $ 255,7, $ 240,4, $ 220,7
  • Inträde: $ 261,8
  • Få vinst: $ 243,1
  • Stoppa förlust: $ 270,8

Slutsats

Efter att ha stannat i en stigande kanalformation i nästan tre månader kan BCH vara på gränsen till ett baisse breakout. Detta stöds av indikatorerna och kan se BCH: s pris sjunka med över 8 procent, vilket tar sitt handelspris till supporten på $ 240 under den kommande veckan.