Boeken met blokketen die het waard zijn om te lezen

8 Boeken met blokketen die het waard zijn om te lezen

Blokketenboeken helpen ondernemers om hun bedrijf op te bouwen door gebruik te maken van moderne netwerkmethoden. In dit artikel worden de beste blokketenboeken besproken die ondernemers Bitcoin Pro waardevolle informatie geven over hoe ze hun bedrijf kunnen omvormen tot een geldverdienende onderneming.

De zeesterren en de spin: De onstuitbare kracht van Leaderless Organizations

Dit boek helpt de lezer verschillende theorieën te begrijpen, zoals speltheorie en decentralisatietheorie, die essentieel zijn bij het creëren van Ethereum- en Bitcoin-systemen. In het hele boek bespreken de auteurs een eenvoudig concept van een spin en een zeester. Ze beweren dat wanneer de kop van een spin wordt afgesneden, deze sterft. Maar als het been van een zeester wordt afgesneden, groeit er een nieuw lichaam. Met behulp van dit concept proberen ze het concept van organisaties zonder leiderschaps- en decentralisatieaspecten, die de meeste mensen niet begrijpen, te verklaren. Zij beweren dat organisaties zonder leiderschap zich gedragen als zeesterren, omdat wanneer de arm van de organisatie wordt afgesneden, deze een heel nieuw lichaam kan ontwikkelen.

De basis van Bitcoins en Blockchains: Een inleiding tot Cryptocurrencies en de

Deze titel bespreekt de basisprincipes van de Bitcoin- en blockchain-technologie. Het bevat alle inleidende informatie die een bedrijfseigenaar moet weten. Door het hele boek heen introduceert de auteur Bitcoin en blockchains en hoe deze werken om inkomsten voor een bedrijf te genereren. De auteur bespreekt ook hoe opkomende bedrijven verschillende technieken kunnen gebruiken om het gebruik van deze technologieën te optimaliseren.

Bitcoin voor Dummies

In deze inleiding tot ’s werelds toonaangevende crypto worden de voordelen van het werken met digitale valuta besproken. De auteur legt de essentiële aspecten van de blokketentechnologie uit en hoe Bitcoin wordt gemaakt. Daarnaast gaat de auteur in op de risico’s die verbonden zijn aan het werken met cryptocijfers.
ADVERTENTIE

Het Volksgeld – Bitcoin

De auteur bespreekt het belang van Bitcoin in de huidige markt. Hij stelt dat Bitcoin een basis biedt voor universele financiële middelen die bedrijven over de hele wereld in staat stellen om hun activiteiten met gemak uit te voeren. Tepper suggereert ook dat ondernemers moeten investeren in cryptocurrency, omdat de waarde ervan naar verwachting in de loop van de tijd zal groeien als gevolg van de totale omzet.

Blockchain: Blauwdruk voor een nieuwe economie

Swan bespreekt de kenmerken van de blokketenindustrie. De auteur introduceert beginners in Bitcoin. Ze stelt dat blockchain en Bitcoin zullen veranderen in een belangrijke kracht in de wereldeconomie. Ze noemt ook de voordelen van Bitcoin en blockchain voor opkomende netwerkondernemers.

Satoshi’s Visie: De kunst van Bitcoin

Dit boek legt alle aspecten van Bitcoin uit, zoals de technische aspecten van het gebruik en de morele en juridische gevolgen. Wright bespreekt hoe ondernemers kunnen profiteren van de groeiende populariteit van Bitcoin en de winst die ze in de loop der tijd kunnen behalen.

Het internet van geld: Een verzameling gesprekken van Andreas M. Antonopoulos

Antonopoulos bespreekt waarom Bitcoin is gemaakt. Hij geeft gedetailleerde informatie over de processen die gebruikt zijn om de cryptocurrency te creëren en legt uit waarom elk proces is overgenomen. Daarnaast somt hij de verschillende voordelen van cryptocurrency op en de voordelen voor ondernemers die gebruik maken van de technologie.

Complexe Sociale Netwerken (Econometrische Samenlevingsmonografieën)

Vega-Redondo onderzoekt de effecten van het ontstaan van het World Wide Web op de algemene wereldbevolking. Hij analyseert complexe sociale netwerken als een theorie, waarbij hij stelt dat de wereld vandaag de dag een global village is geworden door de connecties van het interweb. Hij beweert ook dat er geen bestaande technologie is die mensen sneller kan verbinden dan Bitcoin.