Bitcoin utflöden från BitMEX ökar över CFTC: s avgifter

De senaste anklagelserna som inlämnats mot den populära handelsplattformen för digital valuta derivat, BitMEX, har ökat antalet Bitcoins som flyttar från börsen. De massiva uttagen har dock inte bidragit till någon betydande inverkan på börsens likviditet jämfört med bud / erbjudande spread. Detta tyder något på att de flesta handlare på plattformen inte är oroliga över den senaste utvecklingen.

Cirka 337 miljoner dollar i Bitcoin har flyttats från BitMEX

Som rapporterats på fredag ​​avslöjade data från Glassnode att minst 32 200 Bitcoins hade dragits tillbaka från BitMEX sedan CFTC-utvecklingen startade. Efter kryptovalutapriset (10 489 $) i skrivande stund flyttade antalet Bitcoin från börsen till 337 745 800 dollar. Detta representerar också cirka 19 procent av hela fonderna som innehas av börsen, enligt analysplattformen.

Många spekulerar i att ett betydande antal Bitcoin fortfarande kommer att flyttas från BitMEX, eftersom uttagstiden vid utbyte skuggar den faktiska mängden av uttag av kryptovalutor som placeras av handlare. Detta beror på att derivatutbytet enligt uppgift innehåller alla kryptovalutainbetalningar i en offline / kall plånbok. Så, kryptovalutahandlare på plattformen måste vänta en viss period innan deras uttagsbeställningar slutförs.

Offline-plånboksmetoden som används av utbytet har hjälpt till att förhindra hack, som folk spekulerar i.

Var flyttar Bitcoins till?

Andra kryptovalutabörser ser relativt ökad likviditet bland utflödet av Bitcoin från BitMEX, förklarade Philip Gradwell från Chainalysis. CFTC-avgifterna mot derivatbörsen ledde till ytterligare 25 procents ökning av inflödet för andra börser. Exakt, en betydande andel av utflödet (65 procent) gick till andra börser, medan 35 procent gick till oplacerade plånböcker.

Trots de massiva utflödena hade inte BitMEX-likviditeten i termer av bud-erbjudande-spreadarna någon betydande inverkan, och heller inte de andra börsenas likviditet. Det betyder att handlarna av derivatbörsen inte är allvarligt oroliga, eftersom många spekulationer målar det. Åtminstone tills de efterföljande uttagen är uppfyllda.