Bitcoin (BTC) ylitti 17 800 dollaria, muutos markkinoiden dynamiikassa? Tässä on mitä analyytikot sanovat

Bitcoin käy tällä hetkellä kauppaa 17 661 dollarilla, melkein 6% päivän alusta

Ensimmäinen ja suurin salakirjoitus valuuttakurssin mukaan, Bitcoin (BTC), jatkoi tänään noususuuntaista nousua. Lippulaiva kahden suoran nousupäivän aikana nousi monivuotisen vastuksen yli 17 000 dollaria ja asettaa uudet vuotuiset korkeudet 17 880 dollaria. Tämän todetaan olevan ensimmäinen kerta joulukuun 2017 jälkeen, BTC kävi kauppaa tällä avaintasolla.

Laskettuaan 15708 dollarin matalaan tasoon 16. marraskuuta, Bitcoinin vakauden palautuminen yli 16 000 dollarin todettiin olevan avain viimeisimpään ralliin. 16 000 dollaria pidettiin raskaana vastustustasona, joten joillakin Bitcoinin analyytikoilla oli vahva kerronta nähdäksesi lyhyen aikavälin vetäytymisen.

Muut kauppiaat, jotka tunnustavat, että Bitcoin olisi muuten nähnyt vetäytymisen noin 16 000 dollarissa, sanovat markkinoiden dynamiikan olevan muuttunut. Kokoaikainen johdannaisten kauppias “John Wick” kirjoitti:

„Tämä $ BTC -liike on osoittanut mahtavaa jatkoa voimalle. Kun omaisuus ei petä loogisessa paikassa, se tarkoittaa dynamiikkaa. “

Muita tekijöitä, jotka ovat saattaneet vaikuttaa myös tähän viimeaikaiseen ralliin, ovat BTC, joka muodostaa uuden parabolisen trendin, ja Bitcoin absorboivien valaiden myyntipaine.
BTC / USD-päivittäinen kaavio

Bitcoinin kaupankäynnin arvo on tällä hetkellä 17 661 dollaria lähes 6% päivän alusta. Analyytikoilla on ristiriitainen näkymä siitä, missä salausvarojen kehitys jatkuu. Jotkut sanovat, että BTC on pohjustettu vetäytymiselle, kun valaslaskut alkavat kasvaa. Toiset uskovat, että vastustusta on vähän 20 000 dollariin asti ja että kaikkien aikojen ennätys on todennäköisesti ennen seuraavaa syvää korjausta.
Tässä on mitä analyytikot sanovat

Bitcoinilla, joka muodostaa uuden parabolisen trendin, todettiin, että BTC upposi syyskuusta peräisin olevan parabolan alle. Tämän seurauksena todettiin, että uudet paraboliset trendit voivat palata härkäsyklissä.

Bitstamp-kryptovaluutanvaihto kuvasi BTC: n ylittävän 17 000 dollaria stratosfäärinä. Se sanoi:

„STRATOSFIRA: #Bitcoin läpäisi 17 000 dollaria ja sijoittaa meille vain 15,7% uudesta ATH: sta! Bitstampin korkein BTC-hinta oli 19666 17. joulukuuta 2017. ”

Jotkut analyytikot, alan johtajat ja pitkäaikaiset Bitcoin-sijoittajat ennakoivat laajemman rallin. Analyytikko Josh Rager totesi tämän;

„Bitcoin murskaa jokaisen vastuksen päivittäisissä ja korkeimmissa aikarajoissa. Lähellä yli 17 150 dollaria seuraava seuraava päivittäinen / viikoittainen vastus olisi 18 953 dollaria – 19 187 dollaria.“

Yhden vuoden Bitcoin HODL Wave.

Lookintobitcoin.comin luoja Philip Swift uskoo, että BTC: n seuraava tavoite on 22 000 dollaria perustavanlaatuisen ja teknisen näkymänsä perusteella. Nugget News AU: n toimitusjohtaja / perustaja Alex Saunders sanoi, että Bitcoin-markkinoilla on tulossa kaikkien aikojen suurin parabolinen edistysaskel.

Bitcoinin vauhti lokakuusta lähtien on ollut vaikuttava tämän perusteella – veteraanikauppias Peter Brandt totesi, että BTC: llä oli aikaisempien sonnijaksojen aikana jopa yhdeksän korjausta. Mutta tällä viimeaikaisella rallilla BTC on tallentanut vain kaksi 10 prosentin korjausta. Lisäksi Bitcoin on palautunut tasaisesti tasoilta, joilla odotettiin korjauksia, kuten silloin, kun se osui 15708 dollarin mataliin arvoihin 16. marraskuuta.

Bitcoinin nousevan teknisen rakenteen huipulla salamarkkinoiden päivittäisen volyymin merkittävä nousu tukee BTC-sonnien tapausta. Binancen toimitusjohtaja Changpeng Zhao totesi tänään, että pörssi koki kaikkien aikojen korkean järjestelmän kuormituksen, mikä osoittaa, että kryptovaluuttakaupan kysyntä on nousussa.
Kaikkien pörssien rahavirran suhde.

Vetoomuspyynnöt ovat kuitenkin lisääntymässä, kun BTC-markkinoiden ilmapiiri lämpenee. CryptoQuantin toimitusjohtaja Ki-Young Ju sanoi, että pörssinvalasuhde viittaa valaan talletusten vaihtamiseen pörssiin. Tämä saattaa lisätä myyntipainetta BTC: lle lähitulevaisuudessa. Elinkeinonharjoittajat toteavat myös, että viimeiset BTC: n korkeimmat hinnat, jotka ovat lähellä 20000 dollaria, voivat olla etukäteen, mikä johtaa korjaukseen ennen tason saavuttamista.

Bitcoinin sietokyvyn, uuden parabolisen trendin ja BTC: n absorboivan valaan myyntipaineen yhdistelmä tekee BTC: stä optimistisen keskipitkällä aikavälillä.